
نبایدهای بازسازی
الزام به بازسازی یا تعمیر برخی از بخشهای ساختمان بر اثر استهلاک پیش آمده ناشی از گذر زمان ، تغییر و بهینهسازی نقشه ساختمان و افزایش کارایی فضاهای داخلی، همگام شدن با جدیدترین متدهای دکوراسیون داخلی و ایجاد تنوع در دکوراسیون خانه و……
اینها تنها تعداد اندکی از دلایلی هستند که ما را به فکر انجام بازسازی می اندازد. شاید برای شما هم پیش آمده باشد تا به یکی از دلایل فوق تصمیم به ایجاد تغییرات در منزل و یا محل کارتان گرفته باشین. بازسازی و تغییر دکوراسیون داخلی در وحله ی اول ممکن است کار راحت و کم هزینه تری نصب به تعویض منزل و دفتر کارتان بابید، اما یکسری نکات وجود دارند که جزء نبایدهای فرآیند بازسازی ساختمان محسوب میشوند و بهتر است آنها را در انجام نداده تا این فرایند به نحو مطلوب تری هم از لحاظ دکوراسیون داخلی و هم از لحاظ اقتصادی برای شما شکل بگیرد. درادامه به شرح کامل این موارد می پردازیم.
-
اشتباه گرفتن بازسازی با تغییر دکوراسیون
در برخی از موارد، بعضی از ساختمانها نیازی به بازسازی ندارند و هدف برای آنها تنها تغییر در دکوراسیون است. اگر ضرورتی برای این موضوع احساس نمیشود بهتر است با تغییرات جزئی مانند تغییر وسایل و اکسسوریها به مقصود خود برسید. ودر این مسیر میتوانید از مهندسین مشاور گروه معماری آران جهت تغییرات دکوراسیون و خرید وسایل به صورت آنلاین و حضوری مشاوره بگرید.
-
عدم تناسب طراح با بودجه
در برخی از موارد به علت عدم مطاقبت طرح با بوجه تخصیص یافته برای انجام پروژه، تکمیل کار و یا کیفیت کار با مشکل مواجه شده.برای حل این مسئله بهتر است در ابتدا در باره ی بودجه در نظر گرفته تان با مهندس معمار پروژه صادق بوده و همچنین در روند طراحی اولیه به تطبیق میزان بودجه و هزینه اجرای طرح توجه نمایید.
-
عدم همکاری با متخصص
در برخی از موارد، پیش آمده است که برخی از افراد بدون مشورت با متخصصین دست به بازسازی خانه زده و در بین کار متوجه سیل عظیمی از مشکلات گوناگونی شده اند. برای پیشگیری از این موضوع که سبب طولانی شدن زمان بازسازی و همچنین اتلاف پول و زمان میشود، حتما از متخصصین در این زمینه مشورت دریافت کنید.
-
مدگرایی افراطی
برای بازسازی منزل بهتر است هدف اصلی بهینه شدن ساختمان بر اساس استانداردهای روز و نیازهای واقعی شما باشد. اگر فقط هدف مدگرایی باشد و شما تحت تاثیر شبکه های مجازی تصمیم به هیجانی بگیرید، ممکن است ظرف مدت کوتاهی، ظاهر خانه بازسازی شده، کاملا زننده و باز هم قدیمی به نظر برسد. از این رو سعی کنید در انتخاب نهایت دقت را داشته باشید.
-
استفاده از متریال بی کیفیت
یکی از آسیبهای جدی که در ساختمان ها ممکن است بعد از بازسازی دیده شود، بکارگیری متریال ضعیف و کم کیفیت میباشد. برخی از افراد به علت اینکه در هزینهها صرفه جویی شود رو به بکارگیری متریال کم کیفیت یا اجرای ضعیف میآورند. توصیه میکنیم به جای اینکه همزمان تمامی قسمت ها را بازسازی کنید، بر اساس اولویت از بخشهای مختلف شروع کنید و ابتدا یک بخش را به طور کامل و با بهترین کیفیت به پایان برسانید و بعد سراغ بخش بعدی بروید تا با این روش بتوانید طبق هزینه مورد نظرکیفیت مطلوبی را نیز در اجرای دکوراسیون داخلی نیز داشته باشید.
-
سلیقه شخصی
یکی از مواردی که باید برای بازسازی توجه کرد این است که اعمال سلیقه شخصی تا حدی پسندیده است اما باید این نکته را در نظر داشت که سلیقه شخصی ممکن است با اصول دکوراسیون داخلی در تداخل باشد. پس تلاش کنید تا با همفکری و مشورت با معماران داخلی که تخشش لازم را در این زمینه دارند، ایده های خود را در مطرح کنید و نتیجه را بر ساختار بنا اعمال کنید.
-
انتظار تغییرات کلی
بازسازی بنا تا میزان مشخصی قادر به ایجاد تغییرات در بنا است و میزان انتظارات نیز از این فرایند باید مقول باشد، پس این نکته را در نظر داشته باشد که پس از بازسازی چه انتظاراتی برآورده خواهد شد.
-
جمع بندی
همانطور که در این مقاله اشاره کردیم بازسازی مجموعه ای از فرآیندها را شامل میشود که هر کدام مراحل و سلسله مراتب مربوط به خود را دارند که انجام آنها توسط گروه مهندسی مجرب، منجر به رسیدن به طرح مطلوب کارفرما توام با صرفه جویی در وقت و هزینه میشود. این سلسله مراتب به شرح ذیل میباشند:
- تعیین هدف و نیاز هایمان از بازسازی ساختمان مورد نظر.
- انتخاب گروه مهندسی مجرب در حوزه بازسازی که دارای خط فکری نزدیکی با طرح مورد نظر ما باشد.
- برگزاری جلسه مشاوره با گروه مهندسی و بیان کامل خواسته هایمان و اعلام میزان بوجه مان برای انجام پروژه بازسازی.
- بازدید گروه مهندسی از ساختمان و تهیه نقشه های فنی وضع موجود بنا.
- برآورد اولیه هزینه اجرای پروژه بازسازی.
- عقد قرارداد .
- طراحی.
- تصویب طرح توسط کارفرما.
- شروع عملیات تخریب.
- شروع عملیات بازسازی ساختمان.
- اتمام کار و تحویل آپارتمان به مالک.
0 دیدگاه